Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server dla Polaków, czy on by wypalił?

DJFiJay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w trakcie zakładania małego skromnego serwera dla Minecraft Pocket Edition. Ale nic nie stoi na przeszkodzie by zrobić z niego duży serwer dla Polaków. Co sądzicie o takowym serwerze? Czy reflektował by ktoś ogarnięty pomóc przy rozwijaniu go jeśli faktycznie, miałby z niego powstać duży serwer?

EDIT. Prosiłbym o edytowanie nazwy tematu, żeby było wiadomo że chodzi o MCPE

Opublikowano

Dobra, także ja podstawy mam już zrobione. Chętnych do pomocy proszę o kontakt ze mną na PW lub na TS: fijaygames.pl

Prosiłbym was też o pomysły odnośnie tego serwera bo sam na razie za dużo nie mam w głowie.

Opublikowano

Chciałbym was poinformować że jutro wystartuję z "Betą" serwera MCPE, będzie to póki co zwykły Survival :) Wiecej info dam jutro

Opublikowano

Ja zbytnio nie jeste za tym ponieważ mimo wszystko mało polskich graczy e to gra pc lepsze :)

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Opublikowano

Dobra, a więc sprawa wygląda tak. Jestem w trakcie przechodzenia z moimi dedykami na inną lokację, z samym serwerem do tygodnia powinno wszystko ruszyć. W tym czasie będę mógł doszlifować to i owo na serwerze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam już pliki zrobione ;-;

Nie wiem czy kogoś to interesuje xD mogę w każdej chwili taki serwer włączyć

Mam 200 złotych na mineserv i wszystkie pliki skończone ;-;

Wystarczy tylko wrzucić serwer na hosting i wystartować xD

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ja mam już pliki zrobione ;-;

Nie wiem czy kogoś to interesuje xD mogę w każdej chwili taki serwer włączyć

Mam 200 złotych na mineserv i wszystkie pliki skończone ;-;

Wystarczy tylko wrzucić serwer na hosting i wystartować xD

Mnie interesuje xD napisz na PW, mogę Ci pomóc w rozreklamowaniu a nawet może dołączysz do sieci serwerowni(więcej na PW)

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Chętnie bym zagrał bo na kompie nie gram bo mi się znudził a tak to wszędzie mógłbym wbić :) bardzo dobry pomysł 

410701400406615815990.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...